Koneistus


Koneistuskeskuksella tehtävät työt

 

Yrityksemme käytössä on DAH LIH MCV-610 koneistuskeskus, jolla on mahdollista työstää useita kappaleita kerrallaan. Sarjojen työstöä helpottavat OK-Vide -matalakiinnittimet. Koneistuskeskus toimii automaattisesti ja sillä voidaan tehdä muun muassa laippoja, reikiä, kierteistä, viisteitä, upotuksia ja kiilauria sekä monia muita töitä. Keskuksen avulla teemme sujuvasti mm. alinhankintatyöt yrityksesi tarpeisiin. 

Koneistukskeskuksen tekniset tiedot:

  • Ohjaus FANUC
  • Liikealueet:
    • X – 610
    • Y – 460
    • Z – 510
  • Karamoottorin teho 7,5 kW

 

 

CNC-Sorvaus

 

Valmistamme Töysässä ammattitaidolla erilaisia asiakkaiden tarpeita vastaavia osia. CNC-sorvilla voidaan tehdä nopeasti ja tehokkaasti piirrosten mukaisia tuotesarjoja tai vastaavasti mittatarkkoja yksittäistuotteita, jopa millimetrin tuhannesosien tarkkuudella. Tietokoneohjaus varmistaa osien tasalaatuisuuden. CNC-sorvilla voidaan valmistaa esimerkiksi pyöreitä ja lieriömäisiä osia, joihin voidaan työstää erilaisia ominaisuuksia kuten kierteitä. Osat voidaan valmistaa erilaisista metalleista, kuten teräs, ruostumaton teräs, alumiini, messinki tai myös muovista. Sorvilla voidaan työstää esimerkiksi holkkeja, pyöriä ja akseleita niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin käyttöön.

 

Yrityksellä on käytössään seuraavanlainen CNC-sorvi:

Mori Seiki, SL-25B5 Fanuc 15-T -ohjauksella

 

Koneella työstettävän kappaleen maksimimitat ovat: X250 Z500

 

Sorvaus

 

Käsikäyttöinen sorvi, jolla voidaan erityisesti tehdä suuria ja yksittäisiä kappaleita. Työstettävän kappaleen maksimimitat ovat: pituus 3000mm, halkaisija: kelkan päällä maksimi 440 mm, johteiden päällä maksimi 660 mm kitapalan irroittamalla 900 mm, karaporaus 105 mm.

Terävaihtoehtoina sorvissa ovat sisäsorvauspuomit ja ulkosorvausterät, lisävarusteena tukilaakeri, jonka kappaleen maksimi halkaisija on 220 mm. Kärkipylkkään valittavissa erilaisia kärkiä ja poranteriä.

Koneen kierrosnopeusalue on 25-1600 r/min. Kierteiden sorvaukset ovat valittavissa sekä metrisellä- että tuumaisella mitoituksella.

Yrityksen käytössä oleva laite: Bernardo D660X3000. Vastaa toisen merkin uutta mallia Optimum D660X2000-DPA (eri kärkiväli, teknisesti sama laite). Sorvissa on ruotsalaisvalmisteinen itsekeskittävä sorvin istukka.

Kärkisorvilla voidaan työstää samoja materiaaleja kuin CNC-sorvilla, eli erilaisia metalleja kuten terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia ja jopa muovia.

Sorvilla voidaan tehdä muun muassa rullia, holkkeja, akseleita ja monia erilaisia pyöriä.

 

Lisätietoja mahdollisuuksista, Ota yhteyttä meihin

Järeä kaivinkoneen puomin tappi Materiaali: 42crmo4

Tienvarsileikkurin tukirulla (Sorvissa tukilaakerilla tuettuna)

Automaattivaihteiston turbiinin avaaminen

Turbon pakopesän sorvaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyrsintä

 

Yrityksen käytössä oleva jyrsinkone Värnamo FU-3.

Syöttöpöydän liikkeet: X1000 Y400 Z300.

Laitteella voidaan tehdä esimerkiksi seuraavanlaisia töitä: kiilauria, upotuksia, viisteitä, erilaisia reikiä ja tasopintoja.

Kone on käsikäyttöinen ja sillä voidaan tehdä yksittäisiä kappaleita asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Jyrsinkoneella voidaan myös oikaista jopa 6-sylinterisien moottoreiden lohkoja ja kansia.

Koneessa on digitaalimittalaitteet.

Lisävarusteina hydraulinen koneruuvipuristin, pyöröpöytä 200 mm.

 

Lisätietoja mahdollisuuksista, Ota yhteyttä meihin